Proizvodi Volim Smoki zato što

Smoki Tortilla Mix


Ay Caramba! Smoki ili Tortilja?
Nikada nije blo lakše odlučiti se između ove dve slasne opcije, jer sada je tu NOVI SMOKI MIX, jedinstveni proizvod koji miri suprotnosti već na prvi gric.

Bilo da ste ljubitelj Smokija, Tortilje ili oba, bilo da je muško ili žensko veče, bilo da ste klasičan ili egzotičan tip, uz SMOKI&TORTILLA MIX nema greške pri izboru. Ne samo da smo pomirili suprotnosti već smo uspeli i da ih nadopunimo i to sve u jednom pakovanju.

Jedinstven, ujedno hrskav i topiv, od kukuruznog griza i sveže pečenog kikirikija, Smoki je sada dobio još hrskavije Chilly i Classic Tortilja pojačanje. Novi SMOKI&TORTILLA MIX, specijalno je kreiran za osobe kojima je Smoki zakon, ali vole i da miksuju ukuse, zato je tu Smoki&Tortilla Chilly i Smoki&Tortilla Classic.
Začinite atmosferu uz Chilly ili kulirajte još opuštenije uz Classic varijantu. Smoki&Tortilla Chilly je nezaboravan spoj dobro poznatog ukusa Smokija i Tortilje sa čili papričicom. Novi HOT spoj odvešće vas na nezaboravno putovanje gric po gric. Smoki&Tortilla Classic predstavlja jedinstvo oblika i hrskavost bez premca, pružajući jedinstveno uživanje u kombinaciji dobro poznatih klasičnih ukusa Smokija i Tortilje. MIX koji će klasično pretvoriti u neobično.